Diner
Dessert
Diner
Starters

Breekbrood – 5.5

met knoflook, kaas en rozemarijn

 

Hollandse oester van het wad – 3.5

met een partje citroen

 

5 oesters – 16

5 verschillende variaties

Voorgerechten

Dagsoep – 5.5

met een broodje

 

Carpaccio van ossenhaas – 12.5

met truffelmayo, nootjes en parmezaan

 

Vitello Tonato – 10

met tonijnmayonaise, kappertjes en koffie-olie

 

Steak Tartare – 11

met klassieke garnituur en een kwarteleitje

 

Gamba’s in pittige knoflookolie – 8

met een broodje

 

Dichtgeschroeide yellowfin-tonijn 12.5

met sojasaus, wasabi en wakame

 

Burrata (VEGA) – 9

met tomaten-basilicumsalsa

 

Salade van gegrilde groene asperges  (VEGA) – 8.5

met walnoot, tuinboon en parmezaan

 

Vegan – gado gado  (VEGA) – 10

met mango, pinda’s en satésaus

hoofdgerechten

Biefstuk van de haas – 24.5

met gepofte krieltjes, groene asperges en rode wijnsaus

 

Kalfsentrecote – 23

met lentegroenten en gorgonzola-roomsaus

 

Spareribs 650 gr hot of sweet – 19

Met knoflooksaus en friet

 

Steak tartare 200 gr – 22

met klassieke garnituur en kwarteleitje

 

Sate van langzaam gegaarde kippendij – 17.5

Met kroepoek, atjar en friet

 

Socrates burger – 16.5

met gyros, tzatziki, geroosterde groenten en friet

 

Even op vakantie naar……

onze collega’s vertellen hier graag meer over

 

Zalmfilet – 22.5

met groene asperges en witte wijnsaus of hollandaise

 

Vis van de markt

onze collega’s vertellen hier graag meer over

 

Indiase groentecurry (VEGA)- 16.5

met rijst, papadums en yoghurtsaus

 

Gepofte aubergine (VEGA) – 19.5

Met jackfruit, pistachenootjes en Thaise basilicum

 

Kaasfondue uit brood (VEGA) – 19

met verschillende dipgroenten

 

Salade carpaccio – 15.5

met truffelmayo, pecannoot en parmezaan

 

Salade gerookte zalm – 15.5

met karnemelkdressing en ingelegde groenten

 

Salade burrata (VEGA) – 15.5

met tomaat, basilicum en balsamico dressing

Garnituur

 Verse Friet – 3.5

met huisgemaakte mayo

 

salade – 4

gemengde sla met bieten vinaigrette

Kids

Friet met mayo en snack – 6.5

Verse friet met mayo en keuze uit:

  • 3 bitterballen
  • kaassoufflé
  • frikandel
  • kroket
nagerechten

Lava-cake – 7

met frambozen ijs en crumble

 

Mango panna cotta – 7

met munt en rode peper

 

Piña coco – 7

met ananas- en kokos ijs met bacardi-rumsaus

 

spekkoek tiramisu – 7

met een bolletje vanille ijs

Lunch
broodjes

Broodje carpaccio – 10

met truffelmayo, nootjes en parmezaan

 

Broodje vitello tonato – 10

met kappertjes, koffie-olie en tonijnmayonaise

 

Pita gyros – 8.5

met salade en tzatziki

 

Eggs benedict – 10

met gestoomde eitjes, gerookte zalm en hollandaise

 

Pittige makreelsalade – 9

met tuinboontjes, rauwe ui en komkommer

 

Pita geroosterde groenten (VEGA) – 8.5

met pistache puree

 

Gebakken camembert (VEGA) – 9

met gemengde sla en bio-cranberrycompote

 

Uitsmijter – 8

met spek en kaas

 

1 kroket van bourgondiër – 5.5

met mosterd

 

2 kroketten van bourgondiër – 8

met mosterd

 

Tosti boerenkaas (VEGA) – 5

met ketchup

 

Tosti boerenkaas – 5.75 

met achterham en ketchup

 

Tosti tomaat en burrata (VEGA) – 7.5 

salades

Salade carpaccio – 13.5

met truffelmayo, nootjes en parmezaan

 

Salade gerookte zalm – 13.5

met karnemelkdressing en ingelegde groenten

 

Salade burrata (VEGA) – 13.5

met tomaat, basilicum en balsamico dressing

Bordjes

Dagsoep – 5

met een broodje

 

Saté van langzaam gegaarde kippendij – 17.5

Met kroepoek, atjar en friet

 

Socrates burger – 16.5

met gyros, tzatziki, geroosterde groenten en friet

Brutaal High Wine
€ 27,50 pp

4 gangen met verschillende kleine hapjes van de Chef met 4 bijpassende wijnen. 

 

Alleen op reservering. Heeft u een allergie of dieetwens? Meld het ons.

Brutaal High Beer
€ 26,50 pp

4 gangen met verschillende kleine hapjes van de Chef met 4 bijpassende bieren. 

 

Alleen op reservering. Heeft u een allergie of dieetwens? Meld het ons. 

Lunch
High Wine &
High Beer