Lunch
Shared Dining
Lunch
broodjes

Uitsmijter – 8

Met spek en kaas

 

Boerenomelet – 8.5

Met seizoensgroenten

 

Kroket van bourgondiër – 5.5

Met mosterd

 

Twee kroketten van bourgondiër – 9 

Met mosterd

 

Broodje van de week – dagprijs

Onze collega’s vertellen hier graag meer over

 

Lobsteroll – 10

Rivierkreeftjes, wasabimayo en rauwkost op een briochebroodje

 

Eggs benedict – 10

Gestoomde eitjes met gerookte zalm en bearnaise

 

Carpaccio van bavette rollade -10

Met pesto, parmezaan en nootjes

 

Pulled chicken – 9.5

Met pittige saus en rauwkost

 

Biefstuk – 15

Met gebakken champignons en ui

 

Gebakken camembert – 9

Met gemengde sla en cranberrycompote

 

Paddestoelen kebab – 9

Met pequilopeper-puree en knoflooksaus

 

Mc Brutaal – 16.5

Runderhamburger met bacon, kaas en Jack Daniels saus

Soep & Salades

Dagsoep – 5.5

Met een broodje

 

Salade carpaccio – 15

Met pestodressing, nootjes en parmezaan

 

Salade gebakken camembert – 15

Met cranberrydressing en nootjes

 

Salade geroosterde watermeloen – 15

Met zeegroenten

 

Oosterse salade – 15

Met buikspek, taugé, limoen en chili flakes

 

Salade gerookte vis – 15

Met mint-dressing en een eitje

Panini's

Panini kaas – 6.5

Met ketchup

 

Panini ham kaas – 6.5

Met ketchup

 

Panini kaas ananas – 6.5

Met ketchup

 

Panini caprese – 7

Met ketchup

kids

Poffertjes​ ​- 6.5

met roomboter en poedersuiker

Shared dining

Naast de lunch serveren wij op ons terras ook een wekelijks wisselend Shared dining menu.

 

Verschillende heerlijke warme en koude gerechtjes om te delen.

 

€ 28.50 p/p

 

Volg onze socials om op de hoogte te blijven van het huidige menu

Diner
(Vanaf 19 mei beschikbaar)
Starters

Broodplankje – 6

Met dips

 

Oester – 3.5

Met watermeloen basilicum vinaigrette

 

5 oesters – 16.5

5 verschillende variaties

 

Hollandse charcuterie – 12

Mooie gedroogde vleeswaren van Nederlandse bodem

Voorgerechten

Dagsoep – 5.5

Met een broodje

 

Carpaccio van bavette rollade – 11.5

Met pesto, nootjes en parmezaan

 

Steak tartaar op klassieke wijze – 9.5

Geserveerd met brood

 

Oosters gemarineerde buikspek – 10

Met een knoflook Black Tiger garnaal

 

Gamba pil-pil in pittige knoflook roomsaus – 10 

Geserveerd met brood

 

Tataki van yellowfin tonijn – 12

Met wasabi-mayo, zoetzuur en loempia-crouton

 

Seacutterie – 11

Proeverij van verschillende soorten vis

 

Burrata – 9.5

Met tomaat en basilicum

 

Vegetarische gado gado salade – 10
Met mango en Indische satésaus

hoofdgerechten

Ribeye 200 gram – 23.5

Met seizoensgroenten en bearnaise schuim

 

Kogelbiefstuk – 21.5

Met seizoensgroenten, hasselback en keuze uit roquefort -of rode wijnsaus

 

Steak tartare XL – 20

Met brood, friet en salade

 

Op de huid gebakken zeebaars – 19.5

Met citroenpasta en gebakken tomaten

 

Vis van de Markt – dagprijs

Onze collega’s vertellen hier graag meer over

 

Aubergine met mozzarella, tomatensaus en parmezaan – 17.5

Geserveerd met brood en salade

 

Vega van de week – dagprijs

Onze collega’s vertellen hier graag meer over

 

Falafel Burger – 16.5

Met hummus, sla en zoetzure groenten

 

Mc Brutaal – 16.5

Runderhamburger met bacon, kaas en Jack Daniels saus

 

Spare ribs 650 gr American style – 20 

Met hasselback aardappel, knoflooksaus en coleslaw

 

Hot ribs 650 gr American style – 20

Met hasselback aardappel, knoflooksaus en coleslaw

 

Saté van langzaam gegaarde kippendijen – 17.5

Met kroepoek en sojabonen salade

 

Salade carpaccio – 16.5

Met pestodressing, nootjes en parmezaan

 

Salade gebakken camembert – 16.5

Met cranberrydressing en nootjes

 

Salade geroosterde watermeloen – 16.5 

Met zeegroenten

 

Oosterse Salade – 16.5 

Met buikspek, taugé, limoen en chili flakes

 

Salade gerookte vis – 16.5 

Met mint-dressing en een eitje

Garnituur

Portie friet van frites uit zuyd – 3.5

Met vadouvan mayonaise

 

Salade uit het seizoen – 4

Met vinaigrette en nootjes

 

Sommige gerechten serveren wij met friet, 

andere juist niet. 

Dat heeft de kok zo bedacht, dat is zijn vak

en hij kookt niet graag voor de afvalbak. 

Kids

Friet met mayo en een snack – 6.5

Keuze uit:

3 bitterballen

kaassoufflé

frikandel

kroket

 

Poffertjes – 6.5

Met roomboter en poedersuiker

 

Spaghetti tomatensaus – 6.5

Met geraspte kaas

 

Kindermenu Saté – 9.5

Verse friet met mayo en  Saté van Kippendij

 

Kindermenu Spare ribs – 9.5

Verse friet met mayo en  Spare ribs

nagerechten

Chocolade lava cake – 9

Met karamelsaus en crumble

 

Kaasplankje van 4 kazen – 11 

Met krentenbol croutons en kweepeergelei

 

Vodka scroppino sorbet – 9

Een dessert variant op de klassieke cocktail

 

Brutaal bananasplit – 8.5

Met cacao-crumble, vanillemousse en muntsiroop

 

Aardbeien parfait – 8.5

Met verse aardbeien en chocola

Diner
Dessert