Lunch
Borrel
Lunch
broodjes koud

Broodje avocado salade – 8.5

met geroosterde paprika

 

Broodje gerookte ossenworst – 9.5

met een gestoomd eitje en truffelmayo

 

Broodje short-rib, dungesneden – 8.5

met gemengde sla en aioli

 

Broodje Beemsterlant grillworst – 8

met gebakken uitjes en tuinkruiden-mayo

 

Broodje licht pittige Makreelsalade – 8

met gemengde sla en Amsterdams zuur

 

Broodjes warm

Eggs benedict – 9

2 gestoomde eitjes met gerookte zalm en hollandaisesaus

 

Uitsmijter –  8

met spek en kaas

 

Broodje camembert soufflé – 9  

met kweepeer en gemengde sla

 

Broodje caprese – 8 

met tomaat, mozzarella en pesto

 

Broodje ossenhaaspuntjes -12.5

met bruine boter, champignons en ui

 

Spicy-roger burger – 16.5

met jalapenos, bacon, cheddar en spicy-roger IPA-saus

 

Broodje met 2 bourgondier-kroketten – 8.5

en mosterd

 

Bordjes

katervoer – 9.5

friet met spek, kaas en jus

 

Salade eend – 13.5

gemengde sla, bramendressing, jonge groenten en eendenborstfilet

 

Salade caprese – 13.5

gemengde sla, basillicumdressing, tomaat en mozzarella

 

Salade zomer – 13.5 

gemengde sla, geroosterde watermeloen en zeegroenten

 

kids

wentelteefjes –  5

met nutella en fruit

Borrel
Bites

8 bitterballen – 7.5

met mosterd

8 bieterballen – 7.5 

met tuinkruidenmayo 

8 kaastengels – 7.5

met chilisaus

8 vlammetjes – 7.5

met chilisaus

4 geitenkaaskroketjes – 5  

met mosterddressing 

4 Kimchi-kroketjes – 5

met yozu

4 garnalenkroketjes – 5 

met tuinkruidenmayo

16 stuks mix van bovenstaande – 14

 

nacho’s – 8.5  

met gesmolten cheddar, guacamole en zure room

quesadilla – 6

maistortilla met cheddar, jalapenos, paprika en tomaat

gamba pilpil – 7.5

gamba’s gebakken in pittige knoflookolie 

Gesneden watermeloen – 4  

Broodplankje – 5  

met kruidenboter, olijfolie en zout

Gerookte ossenworst – 6

met amsterdams zuur en mosterd

4 kazen – 11  

met kweepeergelei en croutons van dadel vijgenbrood

Hollandse charcuterie – 10

selectie van 4 ambachtelijke vleeswaren met garnituur

Diner
Starters.

Broodplankje – 5

met kruidenboter, olijfolie en zeezout

 

Oester – 3.5

met watermeloen-basillicum vinaigrette en oost-indische kers

Voorgerechten

Eendenborstfilet – 10

met bramenjus en geroosterde little gem

 

Handgesneden steak tartaar – 9.5

met een gestoomd eitje, truffelmayo en verse kruiden

 

sashimi van tonijn – 11

met frisee, geroosterde peper-olie en yozu

 

Mosselen en gerookte forel – 8.5

afgeblust met whiskey

 

Paddestoelen beignets – 8.5

met doperwtenpuree en jonge bladsla

 

Avocado – 9

gevuld met geroosterde watermeloen en pijnboompitjes

 

Dagsoep – 5.5

met een broodje

 

salades

Salade eend – 13.5

gemengde sla, bramendressing, jonge groenten en eendenborstfilet

 

Salade caprese – 13.5

gemengde sla, basillicumdressing, tomaat en mozzarella

 

Salade zomer – 13.5

gemengde sla, geroosterde watermeloen en zeegroenten

 

hoofdgerechten

Vis van de markt

onze collega’s vertellen hier graag meer over

 

Gebakken heilbotfilet – 20

met groene asperges en een salade van jonge groenten

 

Short-rib 48 uur gegaard – 21.5

met puree van zoete aardappel, mais en jus

 

Biefstuk van de haas – 24

met jus van zoete uien, aardappelpuree en zomergroenten

 

Gegrilde ribeye – 22.5

met gebakken champignons en pepersaus

 

Spicy-roger burger – 16.5

met jalapenos, bacon, cheddar en spicy-roger IPA-saus

 

stamppot – 14.5

met ANDIJVIE, curryworst en jus

 

Gegrilde groenten – 16.5

met gepofte rijst en halloumi

 

Rijk gevulde risotto – 16.5

met zomergroenten, parmezaan, basilicum en cashews

 

Garnituur

 Verse Friet – 3.5

met huisgemaakte mayo

 

salade – 4

gemengde sla met bieten vinaigrette

Kids

Pasta Bolognese – 6,5

Spaghetti met tomatensaus, gehakt en parmezaan

 

Friet met mayo en snack – 6,5

Verse friet met mayo en keuze uit:

  • 3 bitterballen
  • kaassoufflé
  • frikandel
  • kroket

 

Portie Rauwkost – 2

nagerechten

Witte chocolademousse – 7

met bramen, limoen en mosterdcress

 

Brownie – 8.5

met een topping van cheesecake en fruit

 

Meloen en peer – 8

geïnfuseerd met limoncello-tonica

 

Scroppino – 8.5

met vodka, prosecco en limoen

 

zeezout-karamel ijs – 7.5

met macadamia’s

 

4 kazen – 11

met kweepeergelei en croutons van dadel vijgenbrood

 

Diner
Dessert