Diner
Dessert
Diner
Starters.

Broodplankje – 5

met truffelboter, olijfolie en zeezout 

 

Oester – 3,5

met granny smith vinaigrette

 

5 Oesters – 16

5 verschillende variaties

Voorgerechten

Drie bereidingen van wilde spinazie – 8,5

een bonbonnetje, een wrap en chips 

 

gebakken herfstgroenten – 8,5 

met yoghurtsaus 

 

Pomme tsarine met gerookte sprotfilet – 8,5

met zure room en bieslook 

 

Ravioli van sneeuwkrab en paddenstoelen – 11

met gebakken zeeduivelwang en knolselderijschuim

 

Tataki van runderbavette – 10 

met sojadressing, gember en mierikswortel

 

In bruin bier gestoofde runderwang – 10  

met geroosterde bloemkool

 

Dagsoep – 5,5

met een broodje 

hoofdgerechten

Vis van de markt – dagprijs

onze collega’s vertellen hier graag meer over

 

Op de huid gebakken harderfilet – 22,5

met spinazie, polenta en hollandaise

 

Paddenstoelen Pastei – 18,5

met truffel en spinaziesalade 

 

Hasselback-pompoen – 18

met geitenkaas, zuurkool en rozijnen

 

Rundersukade – 21

met jus, aardappelpuree en herfstgroenten 

 

Biefstuk van de haas – 24

met rode wijnsaus, portobello en aardappel-truffel mousseline 

 

Hertenbiefstuk – 23,5

met portsaus, aardappel en herfstgroenten

 

Bambi-burger van hertenbiefstuk – 17,5  

met cheddar, cranberry en granny smith

 

Salade Eendenborst – 16,5

gegaard in rode wijn, met paddenstoelen, rozijnen en cranberry-dressing

Garnituur

 Verse Friet – 3,5

met huisgemaakte mayo

 

salade – 4

gemengde sla met bieten vinaigrette

Kids

Friet met mayo en snack – 6,5

Verse friet met mayo en keuze uit:

  • 3 bitterballen
  • kaassoufflé
  • frikandel
  • kroket
nagerechten

Sinaasappel-creme brulee – 8

met een bolletje vanille-ijs 

 

Chocolademousse – 8

met bastognekoek

 

Klassieke affogato – 5

shot espresso met een bolletje vanille-ijs en chocoladesaus 

 

Hemelse vijgen – 8

met pistache-ijs en butterscotch-saus

 

Twee bolletjes amaretto-ijs – 7 

met gerookte amandelen en slagroom

Lunch
broodjes

huisgemaakte huzarensalade – 8

met getoast brood en een gestoomd eitje

 

Broodje Beemsterlant grillworst – 8

met gebakken uitjes en tuinkruiden-mayo

 

Broodje met twee kroketten van Bourgondiër – 8

met mosterd 

 

Broodje kroket van Bourgondiër – 5,5

met mosterd 

 

Uitsmijter –  8

met spek en kaas 

 

Eggs benedict – 9,5

gestoomde eitjes met gerookte zalm en hollandaise 

 

Broodje Tuna Melt – 8 

tonijnsalade gegratineerd met jonge kaas

 

Broodje camembert soufflé – 9 

met gemengde sla en vijgenchutney

 

Broodje paddenstoelenragout – 9 

met truffel en spinazie

 

Broodje ossenhaaspuntjes -12,5

met bruine boter, champignons en ui 

 

Bambi-burger van hertenbiefstuk – 17,5

met cheddar, cranberry en granny smith

Bordjes

Salade Eendenborst – 14,5

gegaard in rode wijn, met paddenstoelen, rozijnen en cranberry-dressing 

 

Katervoer – 9,5

friet met spek, kaas, tuinkruidenmayo en groenvoer

 

Dagsoep – 5,5

met een broodje

Brutaal High Wine
€ 27,50 pp

Amuse met een glaasje prosecco

 

Verschillende koude hartige hapjes met een glas witte wijn

carpaccio bonbon, spinazie bonbon, bruschetta tonijn, kaas en Nederlandse pancetta

 

Verschillende warme hartige hapjes met een glas rode wijn

gebakken camembert, verschillende kroketjes, zeeduivelwangetjes en kip met honing-mosterd 

 

Chocolate-fudge met hazelnoot, zeezout karamel en een klein glaasje dessertwijn

 

 

Alleen op reservering. Heeft u een allergie of dieetwens? Meld het ons.

Brutaal High Beer
€ 26,50 pp

Bittergarnituur en brood met kruidenboter 

Met een speciaalbier naar keuze

 

1 star michelin-frikandel speciaal en nacho’s

Met een speciaalbier naar keuze

 

Sweet ribs en Nederlandse pancetta

Met een speciaalbier naar keuze

 

 

Alleen op reservering. Heeft u een allergie of dieetwens? Meld het ons. 

Lunch
High Wine &
High Beer