Diner
Dessert
Diner
Starters.

Broodplankje – 5

met aioli en kruidenboter

 

Hollandse oester van het wad – 3,5

met een partje citroen

 

5 Oesters – 16

5 verschillende variaties

Voorgerechten

Braadstuk van wild zwijn – 10

met pruimenjus en rode kool

 

Likkepot van kippenlever – 10,5

met getoast brood

 

Gerookte zalm – 10

met knolselderij en mierikswortel

 

Hollandse garnalencocktail – 9

 

Gebraden paddenstoelen – 9,5

met hazelnoot en uienjus

 

Tomaat en burrata – 11

met balsamicostroop

 

Dagsoep – 5,5

met een broodje 

hoofdgerechten

Tournedos – 25

met spek, champignons en bruine boter

 

Gebakken eendenborstfilet – 22,5

met wintergroenten en sinaasappelsaus

 

kabeljauwfilet op de huid gebakken – 21,5

met doperwtenpuree, spek en rogge

 

doradefilet – 22

met 2 bereidingen van pastinaak, raapsteeltjes en hazelnootolie

 

Stoofpot van wintergroenten – 18

met jackfruit en matse-brood

 

Vega-wellington – 19,5

met pompoen, linzen, feta en een frisse salade

guilty pleasure’s

Zacht gegaarde saté van kippendij – 18,5

met kroepoek, atjar ketimun en friet

 

Cowboy-burger – 16,5

met bacon, kaas, bbq-saus en friet

 

Kaasfondue uit brood – 18,5

met verschillende dipgroenten

Garnituur

 Verse Friet – 3,5

met huisgemaakte mayo

 

salade – 4

gemengde sla met bieten vinaigrette

Kids

Friet met mayo en snack – 6,5

Verse friet met mayo en keuze uit:

  • 3 bitterballen
  • kaassoufflé
  • frikandel
  • kroket
nagerechten

Stoofperen creme brulee – 8

met slagroom en vanille ijs

 

pompoen-gazpacho – 8

met granny smith, rode peper en zoethout-ijs

 

Fruitsorbet – 8

met aardbeiensaus en slagroom

 

chocolate-fudge – 8

met hazelnoot en zeezout-karamel ijs

Lunch
broodjes

Eggs benedict – 10

gestoomde eitjes met gerookte zalm en hollandaise 

 

Makreel – 8,5 

in pittige tomatensaus met zaanse mayonaise

 

Kippendij – 9

met avocadopuree en tomatentapenade

 

Ossenhaaspuntjes – 12,5

met spek en champignons, afgeblust met Jack Daniels

 

Avocadosalade – 9

met yozu, gegrilde paprika en pijnboompitjes

 

Gebakken camembert – 9 

met gemengde sla en cranberrycompote

 

Uitsmijter –  8

met spek en kaas 

 

2 kroketten van Bourgondiër – 8

met mosterd 

 

1 kroket van Bourgondiër – 5,5

met mosterd 

 

Croissant – 6

met ham, en boerenkaas

 

Tosti – 5

ham / kaas

Bordjes

Gebraden paddenstoelen – 9,5

met hazelnoot en uienjus

 

Tomaat en burrata – 11

met balsamicostroop

 

Braadstuk van wild zwijn – 10

met pruimenjus en rode kool

 

Likkepot van kippenlever – 10,5

met getoast brood

 

Gerookte zalm – 10 

met knolselderij en mierikswortel

 

Hollandse garnalencocktail – 9

 

Dagsoep – 5,5

met een broodje

 

(beetje brood om te dippen 1,5 extra)

Brutaal High Wine
€ 27,50 pp

4 gangen met verschillende kleine hapjes van de Chef met 4 bijpassende wijnen. 

 

Alleen op reservering. Heeft u een allergie of dieetwens? Meld het ons.

Brutaal High Beer
€ 26,50 pp

4 gangen met verschillende kleine hapjes van de Chef met 4 bijpassende bieren. 

 

Alleen op reservering. Heeft u een allergie of dieetwens? Meld het ons. 

Lunch
High Wine &
High Beer