LUNCH
DINER
Broodjes

 

Uitsmijter – 8.5

Met spek en kaas 

 

 

Boerenomelet – 8.5 

Met room, kaas, champignons, ui en paprika 

(extra spek 0.75)

 

 

Kroket van Bourgondiër – 6 

Met mosterd 

 

 

Twee kroketten van Bourgondiër – 10

Met mosterd

 

 

Roomboter tosti boerenkaas – 7

Geserveerd met groenvoer en ketchup

 

 

Roomboter tosti boerenkaas en ham – 7.5 

Geserveerd met groenvoer en ketchup

 

 

Broodje van de week – Dagprijs

Onze collega’s vertellen hier graag meer over 

 

 

Vis filet américain – 9

Huisgemaakte filet americain van makreel met zoetzure komkommer en mayo

 

 

Club zalm op brioche – 12

Met kruidenroomkaas, komkommer, sla en bosui 

 

 

Club kip op brioche – 12

Met bacon, huisgemaakte mayo, sla, komkommer en tomaat

 

 

Biefstukpuntjes – 12

Met champignons en ui, afgeblust met Jack Daniel’s

 

 

Paddenstoelenragout – 9.5

Met miso en herfstsalade

 

 

Gegrilde herfstgroenten – 9.5 

Met pompoenhummus en boekweit  

 

 

Mc-Brutaal – 16.5

Burger met bacon, kaas en bbq-saus, geserveerd met friet

 

 

Mc-Blue – 17.5

Burger met bacon, gorgonzola en ketchup, geserveerd met friet

 

(Glutenvrije optie +€1,-)

 

Soep

 

Dagsoep – 6

Met een sneetje brood

 

 

Franse uiensoep – 7   

Met toast en gesmolten gruyère 

 

Kids

 

Poffertjes​ ​- 6.5

Met roomboter en poedersuiker

Starters

 

Broodplankje – 6

Met dips 

 

 

Oester Mignonette – 3.5

Met rode wijn azijn en sjalotje

 

 

5 oesters 16.5 

5 variaties 

 

 

Voorgerechten

 

Dagsoep – 6

Met een sneetje brood

 

 

Franse uiensoep – 7

Met toast en gesmolten gruyère  

 

 

Steak tartaar Brutaal – 10

Rauw geserveerd, met piccalilly en toast van brioche

 

 

Beef-tataki – 10

Met gebakken knoflook  

 

 

Gamba’s in pittige knoflookolie – 10

Geserveerd met een sneetje brood 

 

 

Yellowtail Kingfish carpaccio – 12

Met ponzu, soja en veldsla 

 

 

Geitenkaas tartelette – 10

Met gebakken zuurkool en gekarameliseerde bleekselderij 

 

 

Pompoenravioli – 10

Met walnoten-crème, boekweit en peterselie-olie 

 

 

Voorgerecht van het Chef’s Menu – Dagprijs

Onze collega’s vertellen hier graag meer over

 

 

Hoofdgerechten

 

Eendenborst in rode wijn – 23.5

Met bramenjus en herfstgroenten 

 

 

Steak tartaar Brutaal XL – 20

Rauw geserveerd, met piccalilly en toast van brioche, friet en salade

 

 

HipHung kogelbiefstuk – 22

Met pepersaus en herfstgroenten

 

 

Hoofdgerecht van het Chef’s Menu – Dagprijs

Onze collega’s vertellen hier graag meer over

 

 

Op de huid gebakken doradefilet – 20

Met pastinaak, witlof, mosterd en boekweit

 

 

Vis van de markt – Dagprijs

Onze collega’s vertellen hier graag meer over

 

 

Pastei van bospaddenstoelen en miso – 18

Geserveerd  met een herfstsalade 

 

 

Kaasfondue – 17.5

Met brood en groenten 

 

 

Varkenshaassaté – 18

Met Indische satésaus, kroepoek, zoet zure komkommer geserveerd met friet

 

 

Spare ribs 650 gr American style – 20

Met hasselback aardappel, knoflooksaus en mais 

 

 

Hot ribs 650 gr American style – 20

Met hasselback aardappel, knoflooksaus en mais

 

 

Mc-Brutaal  – 16.5

Burger met bacon, kaas en bbq-saus, geserveerd met friet

 

 

Mc-Blue – 17.5

Burger met bacon, gorgonzola en ketchup, geserveerd met friet

 

Garnituur

 

Portie friet van frites uit zuyd – 3.5
Met vadouvan mayonaise

 

 

Salade uit het seizoen – 4
Met vinaigrette en nootjes  

 

 

 

Sommige gerechten serveren wij met friet,  andere juist niet.  Dat heeft de kok zo bedacht, dat is zijn vak en hij kookt niet graag voor de afvalbak. 

 

 

Kids

 

Friet met mayo en een snack – 6.5

Keuze uit:

3 bitterballen

kaassoufflé

frikandel

kroket  

 

 

 

Poffertjes – 6.5

Met roomboter en poedersuiker  

 

 

 

Pasta met tomatensaus – 6.5

Met geraspte kaas 

 

Chef's Menu

 

Naast het diner serveren wij ook een regelmatig wisselend 3 gangen Chef’s Menu.  

Volg onze socials om op de hoogte te blijven van het huidige menu.

 

 

Chocolade Lavacake  – 9.5

Met frambozen-ijs en crumble

 

 

Mandarijn ❤  witte chocola – 10

Verschillende bereidingen van mandarijn en witte chocola

 

 

Kaasplankje 5 kazen – 12.5

Met krentenbrood crouton en kweepeergelei

 

 

Pistache parfait – 10

met hazelnoot, slagroom en roodfruit compote 

 

 

Dessert van het Chef’s Menu – Dagprijs

Onze collega’s vertellen hier graag meer over

 

 

CHEF'S MENU
DESSERT